Переклад документів для Посольства Нової Зеландії

Короткострокова туристична віза в Нову Зеландію (тип С)

Короткострокова туристична віза в Нову Зеландію надає Вам можливість відвідати цю країну з метою туризму.

Список документів, необхідних для одержання короткострокової туристичної візи в Нову Зеландію

1. Закордонний паспорт

2. Дві нові фотографії паспортного формату

3. Ксерокопія всіх заповнених сторінок внутрішнього паспорту (переклад на англійську мову не потрібен)

4. Копія свідоцтва про шлюб або розлучення (посвідчити у нотаріуса та перекласти на англійську мову)

5. Копія свідоцтва про народження дитини до 16 років (посвідчити у нотаріуса та перекласти на англійську мову)

6. Довідка з місця роботи (оригінал, переклад на англійську мову)

7. Копія всіх заповнених сторінок трудової книжки (не перекладається на англійську мову і не засвідчується в нотаріуса)

8. Якщо Ви є власником або засновником бізнесу, необхідно надати (копії – посвідчити в нотаріуса і перекласти на англійську мову):

  • підтвердження законного характеру бізнесу (свідоцтво про державну реєстрацію);
  • свідоцтво про реєстрацію в податкових органах і про реєстрацію підприємства, Статут компанії;
  • стан рахунку компанії, відомості про доходи, одержувані від бізнесу, документи про наявність будь-яких істотних активів на балансі підприємства;
  • коротку довідку про компанію (вид діяльності, оборот, кількість працівників).

9. Копії довідок про володіння нерухомим майном (завірити в нотаріуса і перекласти на англійську мову)

10. Відомості, що підтверджують, що під час перебування в Новій Зеландії Ви зможете забезпечити себе у фінансовому відношенні (виписка про стан банківського рахунку, дорожні чеки, кредитні картки, будь-які інші документи, що підтверджують наявність у Вас майна і фінансової заможності) (переклад на англійську мову)

11. Якщо в поїздку їде дитина до 18 років без одного з батьків, необхідно надати нотаріально посвідчений дозвіл одного з батьків на дану поїздку (переклад на англійську мову).